Wie zijn wij

Wij zijn altijd voor u in beweging!

IMG_2768.JPG

Graag stellen wij ons team persoonlijk aan u voor!

IMG_7428.jpg

René Boerrigter (Directeur/manager en VvE Beheerder)

Ik heb circa 20 jaar ervaring als beëdigd Makelaar-Taxateur o.z. en VvE-beheerder. Samen met de medewerkers ga ik de uitdaging aan om het VvE-beheer nog meer te professionaliseren. Met als basis een prima samenspel tussen de eigenaren en het bestuur van de VvE’s. Mijn werkzaamheden bestaan voor een deel uit het leiding geven aan het team van medewerkers alsmede het als beheerder begeleiden van een 50-tal VvE’s. Daarnaast houd ik mij bezig met de contacten richting geïnteresseerde besturen van VvE’s die overwegen Axentrix Vastgoedbeheer als beheerder in te schakelen. Ook op het gebied van het beheren van verhuurde onroerende zaken ben ik klanten samen met Jan Bakker de contactpersoon.

 

IMG_7444.jpg

Roel Hooijenga (Technisch Beheerder)

Ik heb circa 40 jaar werkervaring in diverse technische functies en ben inmiddels vele jaren werkzaam als technisch beheerder van alle Vereniging van Eigenaren. Ik houd mij bezig met de technische zaken van de gebouwen hetgeen ik met veel plezier doe. Het werk bestaat voornamelijk uit het opnemen, voorbereiden, aanbesteden, begeleiden en afronden van periodiek groot onderhoud aan het gebouw en/of de woningen. Tevens begeleid ik de afwikkeling van grote schades welke via de verzekering worden gedekt.

 

IMG_7444.jpg

Erika Scholten-Dolstra (Medewerker financïen)

Mijn naam is Erika Scholten-Dolstra en ik ben al circa 10 jaar werkzaam op financiële administratie, eerst bij WoonFriesland en nu bij Axentrix Vastgoedbeheer. Ik ben verantwoordelijk voor het registreren en controleren van alle binnenkomende (debiteuren) en uitgaande betalingen (crediteuren) binnen de VvE’s. Je kunt zeggen dat ik dagelijks veel facturen en bankafschriften zie langskomen die allemaal op de juiste plaats dienen te worden verwerkt. Mijn werk doe ik met veel plezier en van maandag tot en met donderdag ben ik aanwezig, heeft u vragen bel dan gerust.

 

 

Michiel Haitsma (Technisch medewerker beheer)

Vanaf september 2017 ben ik werkzaam als algemeen medewerker VvE-beheer bij Axentrix Vastgoedbeheer. Eerder dat jaar heb ik mijn studie HBO Bedrijfskunde MER met succes afgerond. Omdat ik tevens een bouwkundige opleiding heb gedaan, namelijk MBO Bouwkunde, wil ik mij graag ontwikkelen tot technisch beheerder. Één van mijn taken is het aannemen en verwerken van al het niet-planmatig/incidenteel onderhoud en tevens assisteer ik de technische beheerder m.b.t het planmatige onderhoud. 

IMG_7447.jpg

Louise Nieuwenhuis (VvE Beheerder)

Ik heb circa 15 jaar ervaring op het gebied van VvE’s in al haar facetten. Op dit moment beheer ik ca. 65 VvE’s. De diversiteit en complexiteit van de verschillende VvE’s maakt mijn werk interessant en afwisselend. Gedreven, enthousiast, gemotiveerd en betrokken zijn enkele kenmerken die bij mij passen. Ik sta in voor het uitvoeren van de werkzaamheden zoals die in het belang zijn voor uw VvE. Voor mij geldt “afspraak is afspraak”.

 

IMG_7464.jpg

Thomas Okkema (Financieel administrateur)

Na mijn studie HBO Bedrijfseconomie aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, ben ik drie jaar werkzaam geweest als financieel administrateur bij Wonen Zuidwest Friesland te Balk. Sinds september 2012 ben ik financieel administrateur voor VvE-Diensten, eerst voor WoonFriesland en nu bij Axentrix Vastgoedbeheer. Samen met mijn collega`s verzorg ik de financiële administratie voor alle in beheer zijnde “Verengingen van Eigenaars”. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de administratie van Axentrix Vastgoedbeheer. 

 

foto_Tara.jpg

Tara Terpstra (VvE beheerder)

Vanaf oktober 2014 ben ik werkzaam bij Axentrix Vastgoedbeheer.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit als VvE beheerder beheren van een 40-tal VvE's en daarnaast voorbereiden en uitwerken van ledenvergaderingen en het op administratief niveau ondersteunen van de andere VvE beheerders. Het werk is veelomvattend en biedt veel afwisseling en iedere dag is het een uitdaging om het nog beter te doen.